Temel EKG Kursunun İkincisi Düzenlendi

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Samsun Eğitim ve Hastanesi işbirliğiyle ile 2. Temel EKG Kursu düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen  Eğitim Programına,  Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Merkez ve diğer yerleşkelerinden, Ruh Sağlığı Hastanesi ve Gümüşhane , Ordu , Fatsa, Çarşamba, Terme, Havza, Vezirköprü, Alaçam, 19 Mayıs, Vezirköprü, Salıpazarı, Bafra ve Gazi Devlet Hastanelerinden ve Samsun’da hizmet veren özel hastanelerden , sağlık profesyonelleri katılım sağladı.

İkincisi düzenlenen Temel EKG Kursu Eğitimine; EKG Çekimi konusuyla Hemşire Sevim Soytorun,EKG ‘ye giriş konusıyla Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalından Dr. Öğretim Üyesi Metin Yadigaroğlu, Bradiaritmi konusuyla, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümünden Uzm. Dr. Emre Özgen, Taşiaritmi konusuyla ,Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalından Doç. Dr. Metin Ocak, AV Bloklar konusuyla, Doç. Dr. Güney Erdoğan, Akut Koroner Sendromda EKG ve Malign Aritmiler konularıyla, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalından Doç. Dr. Mustafa Yenerçağ sunumları ile katkı sağladılar.

Eğitim programı,  katılımcıların sorularının cevaplanması ile sona erdi.

13 Haziran 2023
516 kez görüntülendi