Dekan ve Öğrenci Buluşması Gerçekleşti

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergin KARİPTAŞ, Tıp Fakültesi öğrencileriyle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda, en önemli iç paydaşlardan biri olan ve eğitim-öğretim planlamasından yönetim anlayışına kadar tüm kararlarda en çok etkilenen öğrencilerimiz görüşlerini, önerilerini, talep ve sorunlarını Fakülte yönetimine doğrudan iletme fırsatı buldular. Kalite standartlarını yükseltmeyi, öğrenci, idari ve akademik personelin yönetim süreçlerine katılımını ve eleştirel anlayışı esas alan fakültemiz, periyodik olarak düzenleyeceği toplantılarla tüm paydaşların dikkate alındığı bir yönetim anlayışıyla devam etmek üzere öğrencilere taahhütlerde bulundu.

29 Aralık 2022
424 kez görüntülendi