Dr. Öğr. Üyesi Rüstem YILMAZ

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Rüstem YILMAZ

Dr. Öğr. Üyesi Rüstem YILMAZ

Dahili Tıp Bilimleri, Kardiyoloji Anabilim Dalı, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi

Eğitim: Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi (2003), Uzmanlık Eğitimi, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalında (2009), Tokat Erbaa Devlet Hastanesi (2009-2011) Samsun Gazi Devlet Hastanesi Kardiyoloji Kliniği (2011-2022).

Araştırma Alanları: Kalp pilleri, kalp ritim bozuklukları ve kardiyoloji alanında yapay zekâ uygulamaları konularında uluslararası çalışmaları bulunmaktadır.

Seçilmiş Çalışmalar: 12 adet bilimsel çalışması mevcuttur. SCI ve SCI-Expanded indeksli dergilerde 2 adet çalışması bulunmaktadır. Ek olarak Alan Endeksleri (ÜAK Tarafından Tanımlanan Alanlar İçin) kapsamındaki dergilerde yayınlanan 4 adet makalesi bulunmaktadır. Bu 4 adet çalışmanın üçünde birinci yazardır ve bu çalışmalardan ikisi kardiyolojide yapay zekâ uygulamaları alanındadır. Ayrıca 1 adet kitap bölüm yazarlığı bulunmaktadır. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan 3 adet poster bildirisi ve ulusal bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında basılan 2 adet sözlü bildirisi bulunmaktadır.

E-posta:  [email protected]

Google Akademik    YÖKAKADEMİK