Dr. Öğr. Üyesi Öznur AYDIN

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Öznur AYDIN

Dr. Öğr. Üyesi Öznur AYDIN

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri, İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Eğitim: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (2008), Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Uzmanlığı (2014), Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Yandal Uzmanlığı (2021), 11.03.2024 tarihinden itibaren Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalında görev yapmaktadır.
Araştırma Alanları: Hematolojik malignitelerde güncel tedavi yaklaşımları ve kemoterapi uygulamaları, benign hematolojik hastalıklar.

Seçilmiş Çalışmaları: Allogeneic Hematopoietic Stem-Cell Transplantation Improves Disease-Free Survival Compared to Pediatric-Inspired Berlin-Frankfurt-Münster Chemotherapy in Adult Acute Lymphoblastic Leukemia (2021). Prophylactic Central Nervous System Irradiation Is Not Indispensable In Adult Patients With Acute Lymphoblastic Leukemia: A Multi-Center Retrospective Cohort Study (2022)

e-posta: [email protected]

Google Akademik          YÖKAKADEMİK