Doç. Dr. Özgür KÖMÜRCÜ

Anasayfa » Doç. Dr. Özgür KÖMÜRCÜ

Doç. Dr. Özgür KÖMÜRCÜ

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

Eğitim: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi (1995-2001). Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı (2007-2012). Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Yoğun Bakım Bilim Dalı (2013-2016). Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Yoğun Bakım Bilim Dalı – Dr. Öğr. Üyesi (2018)

Araştırma Alanları: Yoğun bakım, Organ nakli, Kalp damar cerrahisi anestezisi

Seçilmiş Çalışmalar: Comparison of the hemodynamic effects of etomidate-midazolam and ketamine-midazolam combinations in anesthesia induction in coronary artery bypass surgery (2012). Apnea Testing for Diagnosing Brain Death During Extracorporeal Membrane Oxygenation (2013). Early Postoperative Pulmonary Complications After Heart Transplantation (2015). The Evaluation of Hemodynamic Changes During the Reperfusion Phase in Adult Living Donor Liver Transplantations: The Role of Cardiovascular Problems (2015). Mortality in Non-COVID-19 Intensive Care Unit During the Pandemic. Turkish (2021).

e-posta: [email protected]

Tel: 90 (362) 311 15 00