Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÖZGÜR

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÖZGÜR

Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ÖZGÜR

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı,

Eğitim: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Lisans Eğitimi (1996-2002). Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği Uzmanlık Eğitimi (2009-2013). Sağlık Bilimleri Üniversitesi SUAM, Doktor Öğretim Üyesi (2018-2022). Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doktor Öğretim Üyesi (2022- )

Araştırma Alanları: Katarakt ve refraktif cerrahi, oküloplasti, çocuklarda ve erişkinde göz yaşı kanal tıkanıkları cerrahi tedavisi, şaşılık, vitreoretinal cerrahi.

Seçilmiş Çalışmalar: Outcomes of Intra-Vitreal Ranibizumab Mono-Therapy and, Intra-Vitreal Ranibizumab and Intra-Vitreal Triamcinolon Combination Therapy in Diabetic Macular Edema” (2021), “Investigation of the Effect of COVID-19 Pandemic on the Clinical Attitudes and Habits of Ophthalmologists” (2021), “The effect of religious fasting and dehydration at Ramadan on choroidal thickness and Retinal vessel densities, measured with optical coherence tomography angiography” (2021), “Altered blood and aqueous humor levels of asprosın, 4-hydroxynonenal, and 8-hydroxy-deoxyguanosıne ın patıents wıth dıabetes mellıtus and cataract wıth and wıthout dıabetıc retınopathy” (2020), “Effect of axial length on retinal nerve fiber layer thickness in children” (2014), “Serum YKL-40 levels as a novel marker of inflammation and endothelial dysfunction in patients with pseudoexfoliation syndrome” (2013), “Influence of indoor and outdoor activities on progression of myopia during puberty” (2016).

Google Akademik         YÖKAKADEMİK