Dr. Öğr. Üyesi Emre AYDIN

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Emre AYDIN

Dr. Öğr. Üyesi Emre AYDIN

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı,

Eğitim: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (2008-2014), Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği Uzmanlık Eğitimi (2016-2020), Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doktor Öğretim Üyesi (2023- )

Araştırma Alanları: Katarakt ve Refraktif Cerrahi, Okuloplasti, Çocuklarda ve Erişkinlerde Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Cerrahisi, Kornea (Keratokonus), Retina

Seçilmiş Çalışmalar: The impact of hybrid contact lenses on keratoconus progression after accelerated transepithelial corneal crosslinking (2020), Serum 25-Hydroxy Vitamin D, Vitamin B12, and Folic Acid Levels in Progressive and Nonprogressive Keratoconus (2020), The efficiency and safety of oxygen-supplemented accelerated transepithelial corneal cross-linking (2021), Fakoemülsiyon Sırasında Kullanılan %1 Sodyum Hyalüronat(Hyalon) ile %1 Sodyum Hyaluronat(Hyalon) ve %4 Kondroitin Sülfat-%3 Sodyum Hyalüronat (Viscoat) Kombinasyonunun Postoperatif 2.Ayda Kornea Endotel Sayısına Etkisinin Karşılaştırılması (2021), Keratokonuslu gözlerde Epi-on kornea çapraz bağlama sonrası progresyonun ve yüksek dereceli kornea aberasyonlarının değerlendirilmesi (2022), Retrobulbar Blood Flow Parameters in Patients With Anisometropic Amblyopia (2023)

Google Akademik    YÖKAKADEMİK