Dr. Öğr. Üyesi Emrah KÜÇÜK

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Emrah KÜÇÜK

Dr. Öğr. Üyesi Emrah KÜÇÜK
Cerrahi Tıp Bilimleri, Üroloji Anabilim Dalı, Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi
Eğitim: Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi (Lisans Eğitimi, 2009-2015). Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği (Tıpta Uzmanlık Eğitimi, 2016-2021). Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı (Dr. Öğr. Üyesi, 2023)

Araştırma Alanları:  Üriner sistem taşlarının medikal ve cerrahi tedavisi ile ilgili araştırmalar yer almaktadır. Peyroni hastalığının cerrahi tedavisi ve renal hücreli karsinomla ilgili çalışmalarda bulunmuştur. Ayrıca Mesane tümörü, sünnet, laparaskopik ürolojik cerrahi ve  immunohistokimyasal çalışmalar da vardır.

Seçilmiş Çalışmalar:   “Retrograd İntrarenal Cerrahide Üreteral Giriş Kılıfı Kullanımının Böbrek Hasarına Etkisi: Prospektif Kohort Çalışma” (2021) konulu tıpta uzmanlık tezini yazdı. Comparison of the radiologic tumour size with the pathologic tumour size in renal cell carcinoma (2019) Efficacy of silodosin or mirabegron in medical expulsive therapy for ureteral stones: a prospective, randomized-controlled study (2019) Factors affecting stone-free rates in retrograde intrarenal surgery (2022) Peyronie hastalığının cerrahi tedavisinde kullanılan greft türleri (2022) Preoperative De Ritis Ratio for the Evaluation of Recurrence and Progression in Non-muscle Invasive Bladder Cancer (2023)

e-posta: [email protected]    [email protected]

Tel: +90 (362) 311 15 00