Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem DENİZ GENÇ

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem DENİZ GENÇ

Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem DENİZ GENÇ

Samsun Üniversitesi Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı,

Eğitim: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Lisans Eğitimi (2011). Ondokuz Mayıs Üniversitesi Göz Hastalıkları Kliniği Uzmanlık Eğitimi (2018). Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Doktor Öğretim Üyesi (2023).

Araştırma Alanları: Katarakt ve refraktif cerrahi, glokom cerrahisi, retina, prematüre retinopatisi, oküloplasti, şaşılık.

Seçilmiş Çalışmalar: “Prematüre retinopatisi takipli 8-12 yaş çocuklarda göz ön ve arka segment değişiklikleri ve refraksiyon kusurları” konulu tıpta uzmanlık tezini yazdı (2018). “Upper Eyelıd Blepharoplasty Results and Evaluation of Patient Satısfaction” (2022), “Hidroksiklorokin Kullanımının Koroid, Santral Makula ve Fovea Kalınlığı ile Görme Alanı Sensitivitesi Üzerine Etkisi” (2018), “Kolobomlu Olgularda Oküler Bulgular ve Sistemik Sorunlar” (2019), “Anterior Chamber Stabilization in Combined Penetrating Keratoplasty With Scleral-Sutured Posterior Chamber Intraocular Lens Implantation” (2015).

Google Akademik         YÖKAKADEMİK