Dr. Öğr. Üyesi Caner GENÇ

Anasayfa » Dr. Öğr. Üyesi Caner GENÇ

Dr. Öğr. Üyesi Caner GENÇ

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı

Eğitim: Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi (2009-2010), Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi (2010-2015), Ondokuz Mayıs Universitesi Tıp Fakültesi, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği-Tıpta Uzmanlık (2021).

Araştırma Alanları: Ultrasonografi rehberliğinde rejyonal (bölgesel) anestezi uygulamaları, Ultrasonografi eşliğinde periferik sinir ve düzlem blokları, Perioperatif ağrı yönetimi, Ameliyathane dışı anestezi uygulamaları, İşleme uygun prosedürel sedasyon uygulamaları ve hasta yönetimi.

Seçilmiş Çalışmalar: “Effects Of Ultrasound-Guided Erector Spinae Plane Block And Pectoralis Nerve Block On Postoperative Acute and Chronic Pain in Patients Who Underwent Breast Cancer Surgery” (2020) başlıklı tıpta uzmanlık tezini yazdı. Bazı çalışmaları şunlardır: “Comparison of the analgesic effects of two quadratus lumborum blocks (QLBs), QLB type II vs QLB type III, in caesarean delivery: a randomised study” (2021), “Pectoserratus plane block versus erector spinae plane block for postoperative opioid consumption and acute and chronic pain after breast cancer surgery: A randomized controlled trial” (2022), “Comparison of ultrasound-guided transversalis fascia plane block and anterior quadratus lumborum block in patients undergoing caesarean delivery: a randomized study” (2023) , “Effect of ultrasound-guided pericapsular nerve group (PENG) block on pain during patient positioning for central nervous blockade in hip surgery: a randomized controlled trial” (2023) , “Ultrasound-Guided Suprainguinal Fascia Iliaca Block as Part of Anesthesia Management for Lower Extremity Surgeries: A Single-Center Retrospective Cohort Feasibility Study” (2023) , “Comparison of the analgesic efficacy of the ultrasound-guided transversalis fascia plane block and erector spinae plane block in patients undergoing open inguinal hernia repair under spinal anesthesia” (2024).

Uluslararası ve ulusal kongrelerde konuşmacı olarak yer almıştır. Uluslararası Avrupa Rejyonal Anestezi Kongresi’nde (ESRA-European Society of Regional Anaesthesia & Pain Therapy) (2021)  sözlü sunu “Birincilik” ödülü, Ulusal Rejyonal Anestezi Kongresi’nde (2023) sözlü sunu “İkincilik” ödülü almıştır.

E-posta: [email protected]      [email protected]

Google Akademik     YÖKAKADEMİK