2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalının ev sahipliğinde Türkiye Hekimleri Uzmanlık Derneği Samsun şubesinin desteği ile Samsun’da 17-18 ve 19 Mayıs 2023 tarihlerinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da “2. Karadeniz Aile Hekimliği Günleri” gerçekleştirilecektir. Geçtiğimiz yıl ulusal çapta 34 farklı ilden çok sayıda aile hekimliği uzmanı, aile hekimliği akademisyeni, aile hekimliği uzmanlık öğrencisi ile sahada çalışan aile hekimlerinin katıldığı ilk kongremizde, birinci basamakta kronik hastalık yönetimi ele alınmıştı. Bu yıl ise aile hekimliğinin en önemli konularından biri olan “Koruyucu hekimlik” tema olarak seçildi.

Bildiri gönderimi için son tarih 1 Nisan 2023’tür. Kongre ile ilgili ayrıntılara www.kahg.org adresinden ulaşılabilmektedir.

16 Ocak 2023
612 kez görüntülendi