Doç. Dr. Mahmut ULUBAY

Anasayfa » Doç. Dr. Mahmut ULUBAY

Doç. Dr. Mahmut ULUBAY
Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri, Üroloji Anabilim Dalı
Eğitim: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Lisans Eğitimi (1987). Ondokuzmayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Tıpta Uzmanlık Eğitimi (1995). Sağlık Bilimleri Üniversitesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı Yrd.Doç. (2018-2021).
Araştırma Alanları: Penil deformiteler ve cerrahi tedavisi, hipospadias cerrahisi üzerine yeni tekniklerle ilgili araştırmalar yer almaktadır. Ayrıca son 5 yıldır üriner sistem üzerinde immunohistokimyasal ve stereolojik yöntemler üzerine çalışmalar yapmaktadır. Almanya’da Heidelberg Üniversitesi Heilbronn Eğitim Hastanesinde (2007) 6 ay süresince bulunmuştur.
Seçilmiş Çalışmalar: Effects of prenatal 900 MHz electromagnetic field exposures on the histology of rat kidney”, International Journal of Radiation Biology (2015), “The use of diclofenac sodium in urological practice: A structural and neurochemical based review”, Journal of Chemical Neuroanatomy (2018), “The protective effect of curcumin on the diabetic rat kidney: A stereological, electron microscopic and immunohistochemical study”, Acta Histochemica (2021), “Use of the penis’s own tissue for urethral reconstruction in the treatment of complications developing following hypospadias repair”, Journal of Experimental and Clinical Medicine (2020), “Experiences on the primary distal hypospadias surgery”, Journal of Experimental and Clinical Medicine (2019), “Does transrectal ultrasonography-guided biopsy of the prostate lead to possible further metastasis via circulating tumor cells?”, Turkish Journal of Medical Sciences (2019), “A case of enoxaparin-related spontaneous retroperitoneal hematoma in an elderly?”, Journal of Experimental and Clinical Medicine (2019), “Perineal ectopic testis: A rare congenital anomaly”, Urology Case Reports (2019), “Tavşanlarda subkapsüler orşiektomi sonrası bone-wax protez yerleştirilmesi ve bunun antisperm antikor seviyesine etkisi”, Üroloji Bülteni (1997).

E-posta: [email protected]    [email protected]

Google Akademik   YÖKAKADEMİK